لذت سفر تنها به بازدید از مکانهای زیبا نیست و مکانهای زیادی وجود دارن که برای مسافران یا حتی گردشگران ناشناختهاند. وجود راهنمایی در سفر که تقریبا تمامی نقاط یک شهر را بلد باشد، برای مسافران بسیار ضروری خواهد بود. اکنون جهان به گونهای است که در برخی موارد نیاز به راهنما نیز ندارید و با وجود اپلیکیشنهای سفر نیز میتوانید به نقاط زیادی بدون راهنما سفر کنید. با درناتریپ همراه باشید تا با بهترین اپلیکیشنهای سفر آشنا شوید.
۱. پک پوینت(Pack Point)
پک پوینت درباره علایق و سلیقههای شما از سفر اطلاعاتی میگیرد و بنابر آنها به شما پیشنهادات مفیدی میدهد. این برنامه به صورت رایگان در گوگل پلی و اپ استور موجود است.
۲. تراول بانک(TavelBank)
این اپلیکیشن به شما کمک میکند تا برآوردی از بودجههای لازم در سفرتان داشته باشید که شامل هزینه سفر، پرواز، بانک و… میباشد. اگر هم مبلغی باقی مانده باشد و کمتر از مقدار برآورد شده باشد، اپلیکیشن کد و امکان استفاده از جایزهای را به کاربر میدهد.
۳. ایکس ای کارنسی(Xe Currency)
اپلیکیشنی دقیق که تغییرات ارزهای مختلف دنیا را نشان میدهد که برای خرید کرد در سفر بسیار مفید است.
۴. دیتور(Detour)
اپلیکیشنی صوتی بوده که صداهای افراد بومی منطقه خاصی در آن گردآوری شده است و اطلاعات مفیدی در اختیار کاربران میگذارد و از آنها دعوت میکند از مکانهای جالبی بازدید کنند که برای افراد ماجراجو پیشنهاد بسیار خوبی است.
۵. ران گو(Rungo)
ران گو برای افراد ورزشکار بسیار مناسب است؛ زیرا مکانهای مناسب برای ورزش کردن را به افراد نشان میدهد.
۶. سیتی مپر(cityMapper)
تمامی اطلاعات لازم برای تردد و وسایل حمل و نقل در این برنامه به شما داده میشود. اپلیکیشن سیتی مپر نیز مکانهای عبور دوچرخهها را نیز به شما نشان میده که برای شهرهای شلوغ بسیار کاربردی است.
۷. ایر بیانبی(Airbnb)
این اپلیکیشن در زمینه اجاره منزل و محل اقامت برای گردشگران اطلاعات خاصی میدهد. همچنین اطلاعاتی نیز درباره برنامه تفریحی در منطقه خاصی نیز به شما داده میشود.
۸. گوگل ترنسلیت(Google Translate)
مسلما همگی با این برنامه آشنایی کامل دارند. با این برنامه به بیش از ۱۳۰ زبان مختلف دنیا دسترسی دارید و میتوانید در طول سفر با دیگران ارتباط برقرار کنید.
۹. اکیو ودر(AccuWeather)
این برنامه آب و هوای مناطق گوناگون را به شما نشان میدهد و برای هر شخصی مفید خواهد بود که از وضعیت آب و هوایی در مقصد خود مطلع باشید.
۱۰. وای فای مپ(WiFi Mapp)
یافتن رومینگ یا ارتباطات بیسیم برای دسترسی به اینترنت در مکانی که سرویسدهی صورت نمیگیرد، کار دشواری است اما به کمک وای فای مپ به راحتی میتوانید نقاطی که امکان استفاده از اینترنت وجود دارد را در نزدیکترین محل به خود شناسایی کرده و به پسورد سرویسدهنده هم دست پیدا کنید. اما در استفاده از اینترنت عمومی به امنیت آن دقت کنید. نسخهای از نقشه مکانهای سرویسدهی در دسترس در قالب آفلاین هم در این نرمافزار تعبیه شده و اگر از نسخه پولی آن استفاده کنید، به اطلاعات بیشتری دست پیدا خواهید کرد.
۱۱. دی یوز(DayUse)
این نرمافزار امکان رزرو هتلها در ساعات نامتعارف را برای مسافران فراهم کرده و قیمتها پیشنهادی آن نیز به صرفه است.
۱۲. اوبر(UBER)
با نصب این نرمافزار میتوانید در خارج از کشور از خدمات مسافربری تاکسیها بهرهمند شوید.
۱۳. سیت اوراسکات(Sitorsquat)
این اپلیکیشن گزینه خوبی جهت یافتن نزدیکترین سرویس بهداشتی به شماست که در مواقع ضروری بسیار کاربردی است.
۱۴. موبایل پسپورت(Mobile Passport)
این برنامه به شما کمک میکند تا در فرودگاه مشکلی برای نشان دادن گذرنامه و امور مرتبط با آن نداشته باشید. در واقع کد QR لازم برای بررسی وضعیت ورودتان به کشوری دیگر برای شهروندان آمریکایی و کانادایی به کمک این اپلیکیشن در اختیار مأمورین امنیتی قرار میگیرد.