ایران از دید گردشگران خارجی همیشه جذاب تر و جالب تر به نظر می رسد. در ویدئو ایران رنگارنگ زیبایی ها و مهمترین جاذبه های گردشگری ایران مثل: مسجد شیخ لطف الله، مسجد نصیر الملک، میدان نقش جهان، تخت جمشید، کاخ چهلستون، روستای ابیانه، برج آزادی، میدان امیر چخماق، خانه بروجردی ها و… را، از دید یک گردشگری چینی شاهد خواهید بود.
مسجد نصیرالملک شیراز: این مسجد که با نام مسجد صورتی هم شناخته میشود در یکی از محلههای قدیمی شهر شیراز به نام گود عربان قرار دارد. مسجد صورتی 150 سال پیش، با معماری ایرانی-اسلامی ساخته شد و از آن زمان، با کاشیکاریهای گل سرخ، گل زنبق شیراز و مقرنسهای خود هوش از سر هر بازدیدکنندهای میبرد. در این مسجد، شیشههای رنگی زیبایی هم به چشم میخورند که سوژه عکس و فیلم بسیاری از گردشگران شدهاند.
مسجد امام اصفهان: مسجد امام که در جنوب میدان نقش جهان اصفهان واقع شده است گنبدی فیروزهای دارد و با سردر آبی باشکوه و منارههای بلندش، توجه هر رهگذری را به خود جلب می کند. ساخت این مسجد از یک نذر آغاز شده است؛ شاه طهماسب صفوی درست در زمانی که به تازگی از یکی از جنگهایش جان سالم به در برده بود نذر کرد به شکرانه نجاتش مسجدی بسازد؛ اما در میانه جنگها و کشمکش با ازبکان فرصت ادای نذرش را پیدا نکرد. تاریخ اما به گونهای ورق خورد که نوهاش یعنی شاه عباس صفوی، نذر پدربزرگ را به شکوهمندترین شکل ممکن از مال خالص خود ادا و ثواب آن را به روح جدش تقدیم کند. امروزه گنبد مسجد امام بلندتر از هر بنایی در میدان نقش جهان است و بر تمام شهر اشراف دارد که جایگاه مهم دین در حکومت صفوی را به نمایش میگذارد.
برج آزادی تهران: برج آزادی در ابتدا برای یادبود جشنهای 2500 ساله شاهنشاهی، توسط معمار هنرمند حسین امانت طراحی و ساخته شد و تا پیش از انقلاب با نام برج شهیاد آریامهر بین مردم شهرت داشت. آنچه این برج را به یکی از مهمترین جاذبههای شهری پایتخت تبدیل میکند، معماری شگفتانگیز و تلفیقی آن است که از معماری دوران هخامنشی، ساسانی و اسلامی الهام گرفته است.
حمام سلطان امیراحمد کاشان: در گوشهای از شهر کاشان حمامی تاریخی به نام سلطان امیراحمد وجود دارد که نامش را از امامزاده مجاور خود (نوه امام جواد (ع)) گرفته است. این حمام تاریخی نمونهای منحصر به فرد از حمامهای ایران به شمار میرود و از نظر معماری و تزیینات کمنظیر است. این اثر با وسعت 1102 متر مربع از 11 اسفند سال 1355 با شماره 1351 در فهرست آثار ملی ایران قرار دارد و افتخاری برای شهر کاشان محسوب میشود.